7- Ήμερη εκδρομή στην Ελλάδα

Μονοήμερη εκδρομή Υμηττός
Μάρτιος 30, 2019

1η ημέρα:


Άφιξη στην Αθήνα. Άφιξη στον χώρο διαμονής. Πρώτη συνάντηση της ομάδας. Περιήγηση στην πόλη. Μεσημεριανό γεύμα στις 2 μ.μ . Ξεκούραση μέχρι τις 6 μ.μ. ακολουθούμενη από δημιουργικές δραστηριότητες και εκμάθηση του παγκοσμίου φήμης ελληνικού χορού "Συρτάκι" συνοδευόμενος από τη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Δείπνο στις 9 μ.μ. και στη συνέχεια επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.

2η ημέρα:


Πρωινό στις 8 π.μ . Στις 10 π.μ. αναχώρηση για επίσκεψη στην Ακρόπολη και στο Μουσείο της Ακρόπολης. Στη 1 μ.μ. γεύμα σε μια παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική στην Πλάκα. Στις 3:30 μ.μ. επιστροφή στον τόπο κατοικίας. Ξεκουραση μέχρι τις 6 μ.μ. ακολουθούμενη από δημιουργικές δραστηριότητες σχετικά με τα μάρμαρα του Παρθενώνα και τις δημιουργίες πηλού. Δείπνο στις 9 μ.μ. και στη συνέχεια επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.dfdfdfdf

3η ημέρα:


Πρωινό στις 8 π.μ. . Στις 9 π.μ. αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών ακολουθούμενη από επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Γεύμα στο παγκοσμίου φήμης ταβέρνα "Λεωνίδας" στο χωριό Λυγουριό. Επιστροφή στις 6 μ.μ .. Ανάπαυση μέχρι τις 7:30 μ.μ. ακολουθούμενη από δημιουργικές δραστηριότητες σχετικά με το Αρχαίο Θέατρο. Δείπνο στις 9:30 μ.μ. και στη συνέχεια επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.

4η ημέρα:


Πρωινό στις 8 π.μ. . Αναχώρηση στις 10 π.μ. για επίσκεψη στο μοναδικό ζωολογικό πάρκο της Ελλάδας (Αττικό Πάρκο). Στη 1 μ.μ. γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική. Επιστροφή στις 4 μ.μ. . Ανάπαυση μέχρι τις 6:30 μ.μ. ακολουθούμενη από δημιουργικές δραστηριότητες για το Αρχαίο Θέατρο και συγκεκριμένα την προετοιμασία της ομάδας για την αρχαία κωμωδία «Ορνίθες» του Αριστοφάνη την προτελευταία ημέρα της εκδρομής σε ιστορικό χώρο του Συλλόγου Αθηναίων που ιδρύθηκε το 1895 Πλάκα (Κέκρωπος 10). Δείπνο στις 9:30 μ.μ. και στη συνέχεια επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.

5η ημέρα:


Πρωινό στις 8 το πρωί. Στις 9 π.μ. αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Ολυμπίας. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο. Αναπαράσταση με τη συμμετοχή της ομάδας της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και διαφόρων αθλητικών αγώνων. Απονομή μεταλλίων, βραβείων και αναμνηστικών δώρων. Μεσημεριανό σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική. Επιστροφή στις 7 μ.μ. . Ανάπαυση μέχρι τις 8 μ.μ. ακολουθούμενη από ελεύθερο χρόνο μέχρι τις 9 μ.μ. . Δείπνο και στη συνέχεια επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.

6η ημέρα:


Πρωινό στις 8 π.μ . Στις 9 π.μ. αναχώρηση για επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας (Μοναστηράκι - Πλάκα). Στις 12 π.μ. η ομάδα θα παρουσιάσει την παράσταση "Όρνιθες" του Αριστοφάνη στον ιστορικό χώρο του Συλλόγου Αθηναίων στην Πλάκα. Μια δεξίωση θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο που έχει εντυπωσιακή θέα στην Ακρόπολη και τη γύρω περιοχή. Επιστροφή στις 4 μ.μ. . Ξεκούραση μέχρι τις 6 μ.μ. ακολουθούμενη από δημιουργικές δραστηριότητες σχετικά με την κατασκευή μάσκας θεάτρων. Δείπνο στις 9 μ.μ. και στη συνέχεια να επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.

7η ημέρα:


Πρωινό στις 8 π.μ. . Στις 9 π.μ. αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο. Στη 1 μ.μ. γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με μουσική. Επιστροφή στις 6 μ.μ .. Ανάπαυση μέχρι τις 7:30 μ.μ. ακολουθούμενη από αποχαιρετιστήριο πάρτι και βραβείο, δώρα και αναμνηστικά. Δείπνο στις 9:30 μ.μ. και στη συνέχεια επιστροφή στα δωμάτια για ύπνο.

8η ημέρα: Αναχώρηση.


 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής


1) Η εκδρομή θα διεξαχθεί από 01/06/2019 έως 30/09/2019 σε εβδομαδιαία βάση από Δευτέρα έως Κυριακή (αναχώρηση τη Δευτέρα).
2) Η ομάδα θα αποτελείται από (4) άτομα.
3) Τα πρόσωπα, κατά τη διάρκεια της εκδρομής, θα συνοδεύονται είτε από (4) συνοδούς της επιλογής τους είτε από (4) συνοδούς που έχει επιλέξει η εταιρεία.
4) α - Κάθε συμμετέχων/ούσα πρέπει να υποβάλει, πριν από την εγγραφή του, έγγραφο (πιστοποιητικό) από επίσημη αρχή με σφραγίδα Apostille, από το οποίο θα προκύψει η οικογενειακή του κατάσταση (γονείς - σύζυγος - παιδιά - τόπος γέννησης - έτος γέννησης - διαμονή). β) Σε περίπτωση που ο συμμετέχων είναι υπό κηδεμονία, ο κηδεμόνας του (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) πρέπει να προσκομίσει έγγραφο από δημόσια αρχή, από το οποίο προκύπτει ότι του έχει ανατεθεί η κηδεμονία του προαναφερθέντος ατόμου .
5) Δήλωση από τους γονείς ή τον κηδεμόνα, στην οποία δηλώνουν: α) ότι συναινούν στη συμμετοχή του συγκεκριμένου ατόμου στην εκδρομή, β) ότι έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσουν η απρόσκοπτη συμμετοχή του συγκεκριμένου ατόμου στην εκδρομή και γ) αναγνωρίζουν ότι η εταιρεία δεν έχει άλλη ευθύνη εκτός από αυτή της διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδρομής, όπως προκύπτει από το λεπτομερές πρόγραμμα της εκδρομής.
6) α) Σε περίπτωση που ο συμμετέχων στην εκδρομή συνοδεύεται από συγκεκριμένο συνοδό, είτε μόνο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αεροπλάνο ή καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδρομής, τότε οι γονείς ή ο κηδεμόνας πρέπει να υποβάλουν γραπτή υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση, από την οποία θα προκύψει η συγκατάθεση και η εξουσιοδότηση του συγκεκριμένου συνοδού, είτε μόνο για να παραδώσει και να παραλάβει τον συμμετέχοντα στην εκδρομή προς ή από έναν εκπρόσωπο της εταιρείας ή να τον συνοδεύσει καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδρομής. β) Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν συνοδεύεται από άτομο που επέλεξαν οι γονείς του ή ο κηδεμόνας του, η εταιρεία θα πρέπει να παρέχει στον συμμετέχοντα στην εκδρομή εξειδικευμένο συνεργάτη καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδρομής και οι σχετικές δαπάνες βαρύνουν τον συμμετέχοντα.
7) Ιατρικό πιστοποιητικό που επιβεβαιώνει ότι το συγκεκριμένο άτομο είναι σε θέση να συμμετάσχει στην εκδρομή και διαθέτει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη συνολική του κατάσταση (διανοητική κατάσταση, αλλεργίες, φαρμακευτική αγωγή κλπ.).
8) Υποβολή πρόσφατης, από τους γονείς ή τον κηδεμόνα ή τον γιατρό του συμμετέχοντα, αξιολόγησης που αφορά το άτομο που συμμετέχει στην εκδρομή.
9) Εάν ο συμμετέχων στην εκδρομή καλύπτεται από ιδιωτική ασφάλιση που αφορά οποιοδήποτε είδος νοσηλείας στο εξωτερικό, πρέπει να ειδοποιηθεί η εταιρεία και ο συμμετέχων πρέπει να έχει μαζί του ανά πάσα στιγμή το σχετικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
10) Ο συμμετέχων πρέπει να έχει μαζί του ανά πάσα στιγμή κάθε φάρμακο που λαμβάνει και το φάρμακο πρέπει να είναι επαρκές για όλη τη διάρκεια της εκδρομής και πρέπει επίσης να έχει ένα έγγραφο που δηλώνει τον συγκεκριμένο χρόνο που λαμβάνει το εν λόγω φάρμακο.
11) Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθούνται από παθολόγο, ψυχολόγο, ψυχίατρο και ειδικό παιδαγωγό που έχει επιλέξει η εταιρεία.
12) Το κόστος συμμετοχής είναι: α) 3.850,00 ευρώ εάν τα άτομα συνοδεύονται από άτομα που επιλέγουν - β) 4.550,00 ευρώ εάν τα άτομα συνοδεύονται από άτομα που έχει επιλέξει η εταιρεία.
13) Τι περιλαμβάνει το κόστος συμμετοχής: 13.1) Διαμονή σε πολυτελή διαμερίσματα που μισθώνονται από την εταιρεία. 13.2) Μεταφορά με πούλμαν. 13.3) Πρωινό. Μεσημεριανό. Δείπνο. Όλα τα γεύματα με την καθοδήγηση ενός διαιτολόγου. 13.4) Σνακ μεταξύ των γευμάτων με αναψυκτικά και καφέ. 13.5) Εισιτήρια για όλους τους τουριστικούς χώρους που πρόκειται να επισκεφτούμε. 13.6) Ξεναγήσεις. 13.7) Μεταφορές προς και από το αεροδρόμιο. 13.8) Ημερήσια προγράμματα για διάφορες δραστηριότητες και παροχή όλων των αναγκαίων προμηθειών και υλικών. 13.9) Μίσθωση του κτιρίου του «Συλλόγου Αθηναίων» για την πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης και την υποδοχή που θα ακολουθήσει. 13.10) Ασφάλιση ταξιδίων. 13.11) Επίβλεψη και ιατρική περίθαλψη από παθολόγο, ψυχίατρο, ψυχολόγο, ειδικό παιδαγωγό και διαιτολόγο.